٣٨ راه ساده براى بهتر كردن طعمه تان
مجموعه نكاتى ضرورى كه در عين سادگى ، آمار تعداد صيدتان را به طرز قابل توجهى افزايش خواهند داد!
١-مى خواهيد بويله هايتان را سفت كنيد؟
براى چند روز آنها را در گليسيرين خالص بخيسانيد ، كه از نزديكترين داروخانه قابل تهيه مى باشد.
٢-بجاى استفاده نمك پودرى در مخلوط غلات پخته شده طعمه پاشى خود از نمك سنگ و يا نمك كرفس استفاده كنيد. براى تاثيرى شگفت آورتر كمى سركه سيب به مخلوط طعمه پاشيتان اضافه كنيد.
٣-ميگوها و خرچنگها كلافه تان كرده اند ؟ چند كپسول پودر سير را بر روى موى ريسه نزديك طعمه اصلى خود به روى موى ريسه بكشيد. اين كار آنها را دور مى كند و باعث جذب كپورها مى شود.
پ.ن: كپسولها پس از قرار گرفتن در آب حل شده و پودر یا روغن سیر در اطراف طعمه اصلى پخش مى شود، بهتر است قبل از استفاده با یک آزمایش از مدت حل شدن آنها در آب دریاچه مورد نظر مطمعن شوید.
٤- به جاى استفاده از محصولات حاوى ماهى مثل تن ماهى از اشپل ماهى در مخلوط استيك ميكس خود استفاده كنيد. با اين كار می توانید به راحتی اشپل را با محتویات میکس خود مخلوط کنید و با یک تورى پى وى اى ضخیم یک کیسه تر و تميز ببندید.
٥-طعمه هاى مصنوعى خود را ارتقا دهيد : طعمه هاى پلاستيكى خود را در مايع شيرين كننده و يا فليور ذرت و سى اس ال بخيسانيد ، كپورها عاشقشان مى شوند.
٦-اگر براى زمستان به دنبال مايعى ويژه براى خيساندن بويله هايتان هستيد ، پس به سراغ يك شيرين كننده رقيق مثل LMPSE از برند دى تى بيت برويد كه حاوى شيرين كننده طبيعى ميوه هاست. هر چقدر براى مدت زمان طولانى تر طعمه اصلى (هوكبيت ) خود را خواه بويله ، غلات پخته و يا يك طعمه پلاستيكى باشد را در اين محلول رها كنيد ، نتيجه بهترى حاصل مى شود!
٧-يكى از راههاى خاص تر كردن يك طعمه اصلى تكى و يا ايجاد قدرت جذب بيشتر طعمه تان استفاده از كپسولهاى پى وى اى ريچورث در داخل سربهاى مخصوص آنها هستند. با استفاده از يك ليكوييد ابر ساز و رنگى خاصيت جذب ديدارى را نيز به طعمه خود بيافزايد.
٨-يك كيسه پى وى اى پر از ليكوييد طبيعى و حلال در آب را امتحان را امتحان كنيد ، مثل ليكوييد آكوا استيم از برند ريچ ورث.
٩-اگر طى يك برنامه كوتاه كپورگيرى قلاب مى زنيد ، بويله خود را نصف كنيد ، و دو قسمت آن را به صورت پشت به پشت بر روى هم قرار دهيد. اينكار باعث مى شود علاوه بر تغيير شكل بويله ، سيگنالهاى جذب قوى ترى نيز از مواد داخل بويله به بيرون ساتع شود.
١٠-با سرد شدن هوا ، به سراغ موادى برويد كه با سرعت بيشترى در آب حل مى شوند. يك طيف متنوع از تركيبات جاذب كپور وقتى با مايعى جذب كننده طبيعى و حلال در آب مثل سى اس ال مخلوط شوند ، تاثير بهترى خواند داشت.
١١-هيچ وقت از قدرت نان و ذرت شيرين غافل نشويد. فشرده كردن تكه هاى خمير نان ، اضافه كردن مقدارى نمك دريايى سنگى به همراه كمى ذرت ، يك مخلوط بسيار عالى با جذب ديدارى بالا براى كيسه پى وى اى شما محسوب مى شود.
١٢- چوب پنبه هاى بطريهاى خود را دور نياندازيد، روش جديد استفاده از چوب پنبه براى ريسه هاى زيگ بسيار عالى است. و مى توانيد از آنها براى متعادلسازى طعمه اصلى خود استفاده كنيد.
١٣-اسانس توتى فروتى يكى از بهترين طعمهاى طعمه براى فصل زمستان است ، اما به صورت يكنواخت هميشه در رنگ نارنجى عرضه مى شود ، چرا رنگ آن را تغيير نمى دهيد تا يك تغيير بارز در اين طعمه ايجاد كنيد؟
١٤-هم اكنون و در فصل بهار رنگ سفيد براى طعمه اصلى يك انتخاب عالى است ، ولى در اواخر پاييز و ابتداى زمستان رنگ آبى را امتحان كنيد كه مى تواند تغييرات شگرفى ايجاد كند.
١٥-به دنبال يك ويژگى خاص هستيد؟ چند اتركتور جذاب كپور را به همراه بويله هاى معمولى خود داخل كيسه پى وى اى استفاده كنيد ، از تغيير بوجود آمده شگفت زده خواهيد شد.
١٦-طى يك جلسه كوتاه كپورگيرى ، كمى بيس ميكس مناسب براى آب و هواى سرد به همراه ببريد ، توسط آب درياچه يك خمير درست كنيد و با پيچاندن آن به دور سرب يا بويله نظاره گر باشيد كه چگونه مواد حلال داخل بيس ميكسهاى مخصوص فصول سرد كار خود را بخوبى انجام مى دهند.
١٧-به هنگام استفاده از بويله شوتر ، يك بويله نرم براى شما دردسرهايى ايجاد كرده است؟ براى چند روز آنها را در يك مايع عصاره پروتيين ماهى بخيسانيد تا به سفتى سنگ شده و قدرت جذبشان نيز افزايش يابد.
١٨- مقدارى بويله نمدار را در يك پودر بتايين خالص بغلتانيد ، تا قدرت جذب مضاعفى به آنها بيافزاييد.
١٩-به دنبال طعمه اى با تفاوتى ويژه هستيد ؟ پس خمير بويله خود را به دور يك گندمك شيرين بپيچيد و سپس آنرا بجوشانيد ، گندمك در داخل بويله شما آب شده و شما حفره اى در داخل بويله خود خواهيد داشت ، كه مى توانيد با سرنگ يك اتركتور مايع را به داخل آن تزريق كنيد!
٢٠- طرفدار استفاده از بويله هاى دست ساز خود هستيد؟ پس اين تركيب را يك امتحانى بكنيد : روغن فلفل سياه ، اسيد ان بوتريك به همراه يك اسانس ميوه اى. تركيبى مرگ آفرين و باور نكردنى!
٢١-سعى كنيد بدون آنكه غذايى به ماهى ها داده باشيد قدرت جذب بيشترى در اطراف طعمه خود اضافه كنيد ، با استفاده از فومهايى كه بخوبى در مايعات جذاب كپور خيس خورده اند. برند فاكس مدلهاى متنوعى از اين فومها را عرضه مى كند.
٢٢-هنوز باز هم مى خواهيد كمى جذابيت طعمه اصلى خود را بالا ببريد؟ پس تكه هاى نان خيس خورده در مايعات جاذب كپور را امتحان كنيد ، همچنين مى توانيد از پلتهاى ميلكيمين سى سى مور استفاده كنيد.
٢٣-بر فراز بسترى لجنى قلاب مى زنيد و قصد استفاده از ريسه چود را نداريد؟ خوب چرا طول ريسه برايد خود را افزايش نمى دهيد و يك خمير را به شكل صفحه اى به دور سرب و طعمه خود نمى پيچيد؟ اين كار باعث مى شود اطمينان داشته باشد كه همه چيز به آرامى بر روى محتويات بستر قرار مى گيرد و طعمه شما هم در وضعيتى مناسب ، از يك قدرت جذب ديدارى خوب برخوردار خواهد بود.
٢٤- اگر از ماگوت براى ماهيگيرى استفاده مى كنيد ، پس حتما دسته اى از آنها را بصورت مرده در داخل كيسه پى وى اى استفاده كنيد. بدين صورت مى دانيد تعدادى از آنها نمى توانند فرار كنند. همچنين در اين روش استفاده از ماگوتهاى مصنوعى فسفرى رنگ بر روى ريسه تاثيرى شگرف خواهد داشت.
٢٥-يكى از بهترين طعمه هاى روش زيگ ، بادام زمينى هاى مصنوعى برند اينترپرايزتكل مى باشد. اين طعمه شكل و رنگ بسيار خوبى دارد و به راحتى مى توانيد آنرا با قيچى به اندازه هاى كوچكتر برش دهيد تا با قلابهاى كوچك مچ شود. در ضمن از خواباندن آنها در روغن بادام زمينى غافل نشويد.
٢٦-برخى از طعمه هاى قديمى هميشه جايگاه خود را دارند و نبايد آنها را فراموش كنيد : گوشت فرآورى شده لانچان ، سوسيس پپرونى ، بلوك خمير سفت میگوی شده بلاچان ، غذاهاى تشويقى سگ و گربه و موارد مشابه. مى توانيد غذاى سگ و گربه بطور مستقيم پس از خارج كردن از بسته بندى است استفاده كرده و يا آنها را ابتدا در مايعات حلال جاذب خيس و يا خمير كنيد.
٢٧-دنبال يك طعمه تكى متفاوت هستيد؟ پس بويله خاص خود را با رول كردن دو طعم و رنگ مختلف رول كنيد ، اين كار طعمه اى متفاوت به شما مى دهد كه در روش استفاده از طعمه تكى ( سينگل بيت ) برترى محسوسى خواهد داشت.
٢٨-به ياد داشته باشيد اگر در آب سرد قلاب مى زنيد مهمترين برترى بيس ميكس و مايعات بويله شما وجود مواد حلال در آب در آنهاست.
٢٩-به جای محصولات پی وی ای مى توانيد كپسولهاى داوريى خالى تهيه كنيد، با پر كردن انها با مواد جاذب كپور و استفاده بر روى ريسه يك چوبتان تفاوت تعداد توكهايتان با چوبهاى ديگر را مقايسه كنيد.
٣٠-به ياد داشته باشيد در عمقها و ميزان نورهاى مختلف رنگهاى مختلف طعمه را امتحان كنيد ، براى مثال در شب رنگ سفيد و در قسمتهاى عميق رنگ سبز.
٣١-ذرت شيرين و نرم هميشه ارزش امتحان دارد ، مخصوصا زمانى كه پس از قرار دادن چند دانه ذرت بر روى موى ريسه با يك ذرت پاپ مصنوعى و يا يك تكه فوم شناورى آن را متعادلسازى كنيد.
٣٢-اسنكهاى پپرامى در فصول سرد سال وقتى تمام طعمه هاى ديگر شكست خورده اند به طرز شگفت آورى مى توانند ارمغان آور توك ماهى باشند.
٣٣-به جاى استفاده از اسانسهايى كه در واقع استر هاى شيميايى هستند ، نسخه هاى ديگرى را امتحان كنيد ، مثل سى اس ال ، ذرت ، پلتهايى با سطح كم چربى ، ماگوت ، نان و موارد مشابه. و مهمتر از همه اينها بهترين اتركتورهاى فصل بهار هستند!
٣٤-طعمه خود را چند روزى در شير تغليظ شده بخوابانيد ، اين كار يك طعم خوب و شيرين شيرى به آنها مى دهد و باعث ايجاد قدرت ابر سازى در طعمه شما مى شود. به سراغ شير هاى غليظ شده پر چرب برويد كه براى اين منظور مناسبتر هستند.
پ.ن: می توانید این محصول را خودتان با استفاده از شیر کامل تهیه کنید.
٣٥-سعى كنيد اسنك پپرامى ، سوسيس پپرونى و كالباس لانچن را با مقدارى ادويه سرخ كنيد و تا داغ هستند آنها را در پودرهاى جذاب كپور مثل بتايين هچ سى ال و يا پودر ماهى بغلتانيد.
٣٦-اگر زيگ كار مى كنيد ، نه تنها در رنگهاى طعمه هاى هر چوبتان را تنوع ايجاد كنيد ، بلكه حتما طعمه هايتان را از قبل در مايعات جذاب كپور بخيسانبد.
٣٧-براى جلسات كوتاه كپورگيرى به جاى محصولات مختلف پى وى اى از نخ پى وى اى استفاده كنيد ، و لابلاى بويله هايى كه به نخ مى كشيد ، يك تكه بيسكويت گندم كامل ( مثل سرال بيسكويت ) اضافه كنيد ، سپس بصورت خشك گره بزنيد و محكم كنيد.
٣٨-اگر از پلتهاى كم چوب استفاده مى كنيد ، چرا آنها را كمى تقويت نكنيد؟ براى هر كيلو مقدار ٥ ميلى ليتر فليور مناسب با بويله مورد استفاده تان را با يك مايع جاذب مثل ٤٠ ميلى ليتر سى اس ال مخلوط كنيد و بخوبی همه پلتها را به آن آغشته کنید واجازه دهید مایع جذب پلتها شود.
برگرفته از:
ترجمه : حسین وفا
دیدگاههای بازدیدکنندگان
محسن متفکر
ممنون جناب وفا، نکات جالبی بود که بعضا برای اولین بار بود که با اونها اشنا میشدم
1708 روز پیش ارسال پاسخحسین وفا
خوشحالم كه مورد رضايتتون بوده ، بنده خودم هم چند تا از موارد و نمى دونستم.
1708 روز پیش ارسال پاسخناشناس
آقا عالی ولی یری چیزا هست که ما نداریم نه خودشو نه پولشو
1708 روز پیش ارسال پاسخحسین وفا
سلام و عرض ادب اتفاقا ما سعى مى كنيم مقالاتى و انتخاب كنيم كه توشون مواد در دسترس همه باشه ، ايشالاه با راه افتادن فروشگاه برخى از محصولاتى كه اينجا نيست و با بهترين قيمت بدستتون مى رسونيم ولى شما مى تونيد از مواد طبيعى و ارزان هم استفاده كنيد توى دايركت اينستا ماده ورد نظرتون و بگيد من يه جايگزين ارزون بتون پيشنهاد مى كنم.
1708 روز پیش ارسال پاسخامیر حسام گوهری
بسیار مفید بود جناب وفا
1708 روز پیش ارسال پاسخحتما از وسایلی که در دسترس باشه استفاده میکنیم
هرچند پیدا کردن مایع فلیور، سی اس ال، اسید ان بوتریک حداقل برای من امکان پذیر نیست و دسترسی محدود دارم و اطلاعی از جایگزین این موارد ندارم
جناب وفا بویله های دست ساز خودمون رو قبل از استفاده چند روز در روغن گليسيرين بذاریم یا بعد از پخت و قبل فریز کردن ؟
حسین وفا
جناب گوهری یک سری محصولات و قرار بود تو فروشگاه به دستتون برسونیم که فعلا عقب افتاد ، هر سوالی داشتید در دایرکت اینستا من وسایر اعضای تیم در خدمتتون هستیم برای اکثر موارد میشه از چیزهای جایگزین استفاده کرد.
1707 روز پیش ارسال پاسخمحسن قاسمی
با سلام و سپاس
1708 روز پیش ارسال پاسخرعایت حتی یک مورد از این موارد میتونه کارساز باشه و رعایت چند مورد در جای و مکان و فصل درست در کنار هم ، معجزه
وحید
واقعا مقاله بی نظیری بود ولی آیا همه اینها وجود داره ؟ و آیا ما میتونیم از بعضی از چیزهایی که تو این مقاله گفته شده داشته باشیم؟
1708 روز پیش ارسال پاسخحسین وفا
اکثرا وجود داره ، هر موردی که نبود رو در دایرکت اینستا یک جایگزین خوب بتون معرفی می کنیم
1707 روز پیش ارسال پاسخمحمد نصری
خیلی عالی بود
1707 روز پیش ارسال پاسخممنون از زحمات شما
حسین وفا
ممنون از توجه ، لطف و همراهى شما
1707 روز پیش ارسال پاسخhani
سلام ممنون بابت مقاله مفیدتون
1706 روز پیش ارسال پاسخمیشه توضیح بدید شیر غلیظ شده رو چجوری بسازیم؟
حسین وفا
سلام مى تونيد از روش زير استفاده كنيد
1706 روز پیش ارسال پاسخhttps://noonesir.com/شیر-تغلیظ-شده/
اسماعیل عفتی
با سلام وبا تبریک سال نو باز هم از زحمات شما جناب آقای وفا تشکر و قدردانی می کنم که در این روزهای کرونایی هم از مطالب زیبایتان استفاده کرده به آموزه هایمان اضافه می کنیم و هم اینکه با مطالعه مقاله های آموزنده ماندن در خانه برایمان راحتر می شود
1705 روز پیش ارسال پاسخحسین وفا
جناب عفتى بنده هم از لطف توجه و همراهى شما تشكر مى كنم.
1705 روز پیش ارسال پاسخمجید پورمسئله گو
حسین عزیز. ممنون . بسیار مفید و آموزنده بود.. خدا قوت .
1704 روز پیش ارسال پاسخنیما امینی
جناب وفا دستت درد نکنه عالی بود مثل همیشه 😘😘😘😘
1555 روز پیش ارسال پاسخحسین وفا
ممنون از شما جناب امینی عزیز که مطالعه فرمودید
1555 روز پیش ارسال پاسخسامان ملایری
بنازم
464 روز پیش ارسال پاسخناشناس
با تشکر جناب وفا از مقله خوبتون
344 روز پیش ارسال پاسخحامد محمدپور
سلام .طعمه پاشی برای ماهی سفید رو چی پیشنهاد می کنید ؟
38 روز پیش ارسال پاسخحسین وفا
درود بر شما
38 روز پیش ارسال پاسخبنده هیچ اطلاعاتی در مورد صید این ماهی زیبا ندارم ولی از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند درخواست می کنم در ادامه این گفت و گو نظراتشون و بفرمایند…