بويله نان و ذرت


در مقاله طعمه ها در مورد مشخصات يك بويله خوب به استفاده از مواد طبيعى مورد علاقه كپور و راحت هضم بودن آن اشاره كرديم دستور ساختى كه به شما پيشنهاد مى كنيم يك رسيپی بسيار ساده اما مرگ آور است چرا كه ماده اصلى آن دو مورديست كه كپورها ديوانه وار دوست دارند يعنى نان و ذرت :


ذرت
اين دانه هاى طلايى با رنگ ، عطر و طعم وسوسه انگيز و بسيار ملايم حاوى مجموعه اى از امينو اسيدها و ويتامين هايى است كه به شدت مورد نياز كپور مى باشد از همين رو از دير باز بهترين طعمه كپور به شمار مى رفته و هنوز هم بخشى از بزرگترين كپورهاى صيد شده مربوط به استفاده مستقيم اين طعمه به عنوان هوكبيت است.



نان
يكى از كشفيات مهم بشر مخمرها هستند  ،در طول تاريخ  انسانها دريافتند با استفاده از فرايند تخمير مى توانند نانى با كيفيت تر و سبكتر بپزند. موجودات تك سلولى مايه خمير طى يك فرايند پيچيده نشاسته و قند را به مواد آلى تبديل مى كنند كه نه تنها باعث خوشمزه تر شدن نان مى شود بلكه جذب و هضم آن را نيز بسيار ساده تر مى كند ، كپورها هم هميشه اين حركت هوشمندانه انسانها را ستوده اند و هيچ گاه دست رد به سينه طعمه نان نمى زنند.

بويله اى كه به شما پيشنهاد مى كنيم در واقع از تواناييهاى دو طعمه ذكر شده قدرت گرفته و با كمى تغييرات و روشى اختصاصى در بكار گيرى ، تبديل به يك بمب هسته اى مى شود كه حتى قدرت صيد بزرگترين كپورهاى وحشى را هم دارد.
مواد مورد نياز جهت ساخت حدود ٢٠٠ گرم بويله:
٢ عدد تخم مرغ
٦ تكه نان تست
١٠٠ گرم ذرت ميكس شده
١٥٠ گرم ارد ذرت
٤ ميلي ليتر روغن ذرت
٢ قاشق شكر
٥ گرم تخم ريحان
٥ گرم سبوس گندم


ابتدا لبه هاى تيره نانهاى تست را جدا مى كنيم تا تنها قسمت سفيد ان باقى بماند و اجازه مى دهيم كمى در مجاورت جريان هوا خشك بشود تا بتوانيم آن را خورد كنيم.
سپس محتويات يك كنسرو ذرت را به همراه آب ان  داخل ميكسر مى زنيم تا مايه اى يك دست شود. و ١٠٠ گرم از ان را جدا مى كنيم. ( از مابقى ان براى ساخت خمير فيدر استفاده خواهيم كرد )
دو تخم مرغ را در يك كاسه بزرگ مى شكنيم و روغن و شكر را به آن اضافه و بخوبى مخلوط مى كنيم.
١٠٠ گرم از ذرت ميكس شده را به همراه ٥ گرم تخم ريحان و ٥ گرم سبوس گندم را به مايع مان اضافه مى كنيم.
وقت اضافه كردن خورده هاى نان است تا خميرى شل بدست ايد.
حالا كم كم از آرد ذرت تا جايى به خميرمان اضافه مى كنيم تا به حدى سفت بشود كه بتوانيم آن را رول كنيم.
خمير سفت شده را به شكل توپهايى كوچكتر از يك بند انگشت گرد مى كنيم.
توپهاى خمير را به مدت ٩٠ ثانيه در آب جوش مى پذيم.

بار ديگر همين پروسه تهيه خمير را تكرار مى كنيم اما اينبار به جاى آرد ذرت از نان خورد شده ى بيشتراستفاده مى كنيم ، قصد داريم از اين خمير به عنوان خمير فيدر استفاده كنيم و كمى از ان را به دور بويله ها بپيچيم.

همانطور که گفته شد هیچ محدودیتی بر سر راهتان نیست اگر قصد داشتید به تنوع موادتان بیافزایید از هر افزودنی مورد علاقه کپور می توانید استفاده کنید تنها دقت کنید که مواد مورد استفاده تان ترکیبی خوش عطر طعم را بدست اورد به عنوان دو افزودنی که ترکیبی بسیار خوب با ذرت می شود می توانم به سیر و یا رازیانه اشاره کنم ، در فصل بهار و پاییز می توانید به ازای هر تخم مرغ دو میلی لیتر اسانس رازیانه به مواد خود اضافه کنید و یا به عنوان یک افزودنی چهار فصل دو حبه سیر تازه را همراه کنسرو ذرت میکس کنید.

در ویدیو زیر می توانید روشی مشابه را که توسط کانال بیت والت ارایه شده (با وی پی ان) مشاهده کنید.