در کپورگیری پیشرفته یکی از مهمترین نکات قدرت شناوری طعمه اصلی ست ، بدین واسطه شما می توانید طعمه های پاپ را بالاتر از سطح بستر طعمه پاشی شده ارائه کنید و یا با کم کردن وزن طعمه اصلی شانس پرواز سریع تر و ورود به عمق دهان ماهی را افزایش دهید ، این نکته کوچک می تواند تفاوت بزرگی در نتایج کار شما ایجاد کند ، از همین رو امروزه به ندرت مشاهده می کنیم که از طعمه های سینک به عنوان طعمه اصلی استفاده شود مگر اینکه طعمه در روش آدم برفی ویا با استفاده از فوم و استیک چوب پنبه به حالت معلق یا شناور تبدیل شود. در بین ماهیگیران نکته سنج و ریز بین توپها و استوانه های چوب پنبه از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند چراکه جسمی کاملا طبیعی بوده و از قدرت شناوری منحصر به فردی سود می برند. برند کارپی با عرضه دو سایز 6 و 8 میلیمتری این محصول در قالب ست هایی شامل استیک چوب پنبه و دریل مخصوص تلاش نموده در تا نیازهای ماهیگیران روش کپور را بطور کامل پوشش دهد.
دیدگاه خود را بنویسید